.

Apr 25, 2023 NENI 118 DHUNIMI I VARREVE Dhunimi i varrezave, varreve, nxjerrja e kufoms, si dhe vjedhja e sendeve q mund t ndodhen n to, si dhe do veprim tjetr q ul respektin ndaj t vdekurve, dnohen me gjob ose me burgim gjer n pes vjet.

. .

Vjedhja sht nj krim m pak i rnd se vjedhja nse shuma e vjedhur sht m e madhe se shuma e specifikuar.

1.

. . .

Denimi per vjedhje prone.

M&235; vjen mir&235; q&235; kemi rritur numrin e personave q&235; kan&235; vendosur t&235; b&235;jn&235; nj&235; lidhje t&235; ligjshme me UKT. Paralelisht me masat e marra pr ndrprerjen e prerjeve t paligjsh. Skandali i vjedhjes t t dhnave personale t t paktn 910 mij votuesve n Tiran, t cilat jan prdorur nga Partia Socialiste pr interesa elektorale, vijon t jet tema e dits n vend.

&203;sht&235; padyshim nj&235; vep&235;r q&235; do t&235; thot&235; se d&235;nimi juaj nuk do t&235; kaloj&235; nj&235; vit burg. .

.

Vjedhja e bankave dhe arkave t kursimit (Shtuar paragrafi II me ligjin nr.

Qytetari Z. .

. .

Vjedhja e pasuris&235;, e shoq&235;ruar me mbajtjen e arm&235;ve dhe municioneve luftarake ose me p&235;rdorimin e tyre, d&235;nohet me burgim nga.
.
.

.

M&235; vjen mir&235; q&235; kemi rritur numrin e personave q&235; kan&235; vendosur t&235; b&235;jn&235; nj&235; lidhje t&235; ligjshme me UKT.

. top-channel. Apr 25, 2023 NENI 118 DHUNIMI I VARREVE Dhunimi i varrezave, varreve, nxjerrja e kufoms, si dhe vjedhja e sendeve q mund t ndodhen n to, si dhe do veprim tjetr q ul respektin ndaj t vdekurve, dnohen me gjob ose me burgim gjer n pes vjet.

Bazuar n&235; k&235;t&235; ankes&235;, vet&235; banka b&235;ri nj&235; kontroll t&235; brendsh&235;m nga i cili rezultoi se ish- specialist&173;ja e kreditit,. Drejtsia kosovare ka qen e pamshirshme n luftimin e nj lloji t caktuar t kriminalitetit, duke shqiptuar dnime shembullore ndaj kryesve t veprave penale t vjedhjes s rndomt. . Vjedhjet e identitetit. Apr 16, 2021 Vjedhja e t dhnave personale Kodi Penal Nga 3 deri n 15 vjet burg. AL 4 Prill 2017 Gjykata e Tiran&235;s shpalli fajtore ish-inspektoren e P&235;rgjithshme t&235; Bank&235;s s&235; Shqip&235;ris&235; Elivar Golemin, lidhur me vjedhjen e 713 milion&235; lek&235; nga banka prej nj&235; punonj&235;si n&235; korrik t&235; vitit 2014.

.

CEZ T&235; d&235;nohet vjedhja e energjis&235;, p&235;rmir&235;sim&173;i yn&235; do ndodh&235; n&235; pak koh&235; Kompania sqaron Protestat p&235;r energji, nga ata q&235; s'paguajn&235; 2012-10-19 - vitit t&235; kaluar kur shirat p&235;rmbyt&235;n Verilindje&173;n e vendit, duke garantuar sigurin&235; e rrjetit dhe riparuar defektet brenda afateve kontraktua&173;le. .

Drejtsia kosovare ka qen e pamshirshme n luftimin e nj lloji t caktuar t kriminalitetit, duke shqiptuar dnime shembullore ndaj kryesve t veprave penale t vjedhjes s rndomt.

Veliaj M&235; vjen mir&235; q&235; kemi rritur numrin e personave q&235; kan&235; vendosur t&235; b&235;jn&235; nj&235; lidhje t&235; ligjshme me UKT.

E drejta penale- pjesa e posaqme D.

.

Faktet i kam paraqitur ne prokurori.